Kausimaksut

Yleistä kausimaksuista

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kausimaksun maksettavaksi kilparyhmissä 1, 2 tai 3 erässä. Harrasteryhmissä kausimaksut tulevat yhdessä erässä. Kaikki laskut tulevat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä, löydät laskut myös omilta sivuiltasi jäsentietojärjestelmästä. Kausimaksuun on laskettu kaikki kauden harjoituskerrat ja hinta on jaettu tasan valitsemasi erämäärän mukaan.


Mikäli et löydä laskujasi saapuneista viesteistä tarkista varalta myös sähköpostisi roskapostikansio. Jäsenrekisteriin pääset osoitteesta https://www.vaasantelinetaiturit.fi/ilmoittautuminen/jasenrekisteri. Sieltä löydät laskut Omat tiedot -välilehdeltä ja laskut-osiosta. Muista tarkastaa myös alikäyttäjäsi.


Seuralla on kolme kautta, syys-, kevät- ja kesäkausi.

 

Kausimaksujan hyvittäminen/lopettaminen

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä puheenjohtajaan puheenjohtaja(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.


Ilmoittautumisen voi perua 2 viikon kokeilun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsi voi käydä 2 viikkoa kokeilemassa voimistelua ja ellei tämän jälkeen halua jatkaa, kausimaksua ei tarvitse maksaa.Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä lopetusilmoitukseksi. Peruminen tulee tehdä jäsenrekisterissä laskun eräpäivään mennessä.


Ensimmäisen viikon jälkeen seurassamme on käytössä kahden kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika on seuralle tulleesta ilmoituksesta kaksi kuukautta eteenpäin, jonka jälkeen hyvitämme loput kausimaksusta.

 

Tuki kausimaksuihin

Mikäli perheellä on taloudellisia huolia työttömyyden tai sairauden vuoksi, kausimaksuihin voi hakea tukea puheenjohtajan sähköpostin kautta puheenjohtaja(at)vttry.com. Lyhyt vapaamuotoinen hakemus perusteluineen riittää. Hakemus tulee tehdä kausittain. Anomukset käsitellään luottamuksellisesti.

 

Hintataulukot

Harrasteryhmät
Harrasteryhmä 1 h / vko         95 €/ kausi

Motivaatioryhmät 2 h/ vko     150 €/ kausi
Motivaatioryhmät 3 h/vko      205 € /kausi
eli 3 h/vko kustantaa noin 49,8 €/kk

 

Kilparyhmät

7 h/ vko          99 €/ kk
8 h/vko           105 €/ kk
9 h/vko           108 €/ kk
10 h/vko         114 €/ kk
11 h/vko         118 €/ kk
12 h/vko         124 €/ kk
13 h/vko         126 €/ kk
14 h/vko         128 €/ kk
15 h/vko         132 €/ kk
16 h/vko         138 €/ kk
17 h/vko         143 €/ kk
18 h/vko         147 €/ kk

 

Jäsenmaksu (15 €) lisätään aina syksyn hintoihin.

 

Sisaralennus
Kun perheessä on kaksi tai useampi voimistelija kilparyhmissä, saa perheen muista lapsista 15 % alennuksen.

Lisenssit ja vakuutukset

Kilparyhmän maksuihin EI SISÄLLY vakuutusta!
Vanhempien on hyvä ottaa lapselle vakuutus ellei sellaista jo ole. Vakuutuksen voi hankkia myös lisenssin kautta.TARKISTA siis lapsesi vakuutus, ja että vakuutus kattaa myös kilpailutoiminnan.

 

Kilpavoimistelijoilla täytyy olla kilpalisenssi, jota ilman ei voi kilpailla Suomen Voiisteluliiton kilpailuissa.  Lisenssimaksu maksetaan Voimisteluliitolle ja Voimisteluliitto pitää listaa lisenssivoimistelijoista. Ilman lisenssiä ei kilpailijaa myöskään saada ilmoitettua kilpailuihin, lisenssi tulee olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua. Lisenssejä myydään sekä vakuutuksella että ilman vakuutusta.
LISENSSIKYSELYT SUORAAN VOIMISTELULIITTOON.