Peruutusehdot

Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä lopetusilmoitukseksi. Peruminen tulee tehdä jäsenrekisterissä laskun eräpäivään mennessä.

1. Kirjaudu sisään. Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi ja aiemmin saamasi salasana.
2. Etene kohtaan "Omat tiedot".
3. Valitse "Voimistelijan tiedot".
4. Valitse "Aktiiviset liikuntaryhmät".
5. Klikkaa roskakorikuvaketta poistettavan ryhmän kohdalla.

6. Näin ylläpitoon tulee tieto lopettamisesta ja voimme antaa paikan uudelle voimistelijalle.
HUOM! Kesken kauden lopettaneiden maksua ei palauteta.

7. Syksyllä ryhmässä voi kokeilla kaksi perättäistä kertaa ennen maksamista (ennen eräpäivää), sen jälkeen ilman lääkärintodistusta peruutuksista laskutetaan normaalisti koko kaudesta.

8. Keväällä uudet voimistelijat voivat kokeilla kaksi perättäistä kertaa ennen maksamista (ennen eräpäivää), sen jälkeen ilman lääkärintodistusta peruutuksista laskutetaan normaalisti koko kaudesta.

 

Poissaolot ja hinnan alennukset:

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Kausimaksusta ei voi myöskään saada alennusta toisen harrastuksen päällekäisyyden vuoksi. Pidempiaikainen sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus (ota yhteys laskutukseen, jasenasiat(a)vttry.com). Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, jolloin harjoitustila on pois käytöstä kaupungin takia.