Peruutusehdot

Kausimaksujan hyvittäminen/lopettaminen

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä puheenjohtajaan puheenjohtaja(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.

 

Ilmoittautumisen voi perua 2 viikon ajan kokeilusta alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsi voi käydä 2 viikkoa kokeilemassa voimistelua, ja ellei tämän jälkeen halua jatkaa, kausimaksua ei tarvitse maksaa. Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä lopetusilmoitukseksi. Peruminen tulee tehdä jäsenrekisterissä laskun eräpäivään mennessä.

 

Kuinka perua osallistuminen jäsenrekisterissä?

1. Kirjaudu sisään. Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi ja aiemmin saamasi salasana.
2. Etene kohtaan "Omat tiedot".
3. Valitse "Voimistelijan tiedot".
4. Valitse "Aktiiviset liikuntaryhmät".
5. Klikkaa roskakorikuvaketta poistettavan ryhmän kohdalla.

6. Näin ylläpitoon tulee tieto lopettamisesta ja voimme antaa paikan uudelle voimistelijalle.

7. Syksyllä ryhmässä voi kokeilla kaksi viikkoa ennen kausimaksun maksamista (ennen eräpäivää), sen jälkeen ilman lääkärintodistusta peruutuksista laskutetaan normaalisti irtisanomisajan mukaan.

8. Keväällä uudet voimistelijat voivat kokeilla kaksi perättäistä kertaa ennen maksamista (ennen eräpäivää). Ensimmäisen viikon jälkeen seurassamme on käytössä kahden kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika on seuralle tulleesta ilmoituksesta kaksi kuukautta eteenpäin, jonka jälkeen hyvitämme loput kausimaksusta.

 

Poissaolot ja hinnan alennukset:

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Kausimaksusta ei voi myöskään saada alennusta toisen harrastuksen päällekäisyyden vuoksi. Pidempiaikainen sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei

korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, jolloin harjoitustila on pois käytöstä kaupungin takia.

 

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.