Peruutusehdot kaudella 2022-2023

Kausimaksun hyvittäminen / harrastuksen lopettaminen

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä rahastonhoitajaan, talous(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.

 

Kuinka perua osallistuminen?

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä ottamalla yhteyttä sähköpostitse talous(at)vttry.com. Tällöin lasku mitätöidään. HUOM! Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei siis riitä lopetusilmoitukseksi, vaan siitä on aina ilmoitettava myös seuran ylläolevaan sähköpostiin! Jos ilmoittautumista ei peruta eräpäivään mennessä, jää lasku kokonaisuudessaan maksettavaksi.  Huomioi myös, ettei osallistumisen perumista voi itse tehdä myClubissa, vaan asiasta on aina ilmoitettava sähköpostitse!

 

Kevätkauden 2023 harraste- ja motivaatioryhmien kausimaksun eräpäivä on sunnuntai 15.01.2023.

 

Pandemia

Pandemian rajoittaessa harjoittelua/kokoontumisia emme palauta kausimaksuja, vaan pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa sisällä omassa salissa tai ulkona AVI:n määräykset huomioiden.

 

Poissaolot

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Kausimaksusta ei voi myöskään saada alennusta toisen harrastuksen päällekkäisyyden vuoksi. Pidempiaikainen sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, jolloin harjoitustila on pois käytöstä kaupungin takia.