Kausimaksut

Yleistä kausimaksuista

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kausimaksun maksettavaksi kilparyhmissä 1, 2 tai 3 erässä. Harrasteryhmissä kausimaksut tulevat yhdessä erässä. Kaikki laskut tulevat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä, löydät laskut myös omilta sivuiltasi jäsentietojärjestelmästä. Kausimaksuun on laskettu kaikki kauden harjoituskerrat ja hinta on jaettu tasan valitsemasi erämäärän mukaan.


Mikäli et löydä laskujasi saapuneista viesteistä tarkista varalta myös sähköpostisi roskapostikansio. Jäsenrekisteriin pääset osoitteesta https://www.vaasantelinetaiturit.fi/ilmoittautuminen/jasenrekisteri. Sieltä löydät laskut Omat tiedot -välilehdeltä ja laskut-osiosta. Muista tarkastaa myös alikäyttäjäsi.


Seuralla on kolme kautta, syys-, kevät- ja kesäkausi.

 

Kausimaksujan hyvittäminen/lopettaminen

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä puheenjohtajaan puheenjohtaja(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.


Ilmoittautumisen voi perua 2 viikon kokeilun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsi voi käydä 2 viikkoa kokeilemassa voimistelua ja ellei tämän jälkeen halua jatkaa, kausimaksua ei tarvitse maksaa.Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä lopetusilmoitukseksi. Peruminen tulee tehdä jäsenrekisterissä laskun eräpäivään mennessä.


Ensimmäisen viikon jälkeen seurassamme on käytössä kahden kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika on seuralle tulleesta ilmoituksesta kaksi kuukautta eteenpäin, jonka jälkeen hyvitämme loput kausimaksusta.

 

Tuki kausimaksuihin

Mikäli perheellä on taloudellisia huolia työttömyyden tai sairauden vuoksi, kausimaksuihin voi hakea tukea puheenjohtajan sähköpostin kautta puheenjohtaja(at)vttry.com. Lyhyt vapaamuotoinen hakemus perusteluineen riittää. Hakemus tulee tehdä kausittain. Anomukset käsitellään luottamuksellisesti.

 

Hintataulukot

Harrasteryhmät
Harrasteryhmä 1 h / vko         95 €/ kausi

Harrasteryhmät 1,5 h / vko     120 €/ kausi

Harrasteryhmät 2 h / vko         180€ / kausi
Motivaatioryhmät 3 h/vko      225 € /kausi

 

Kilparyhmät

Kilparyhmien kausimaksujen periaate menee niin, että mitä enemmän treenaat, sitä pienempi tuntihinta on. Esimerkiksi jos voimistelija treenaa 4 tuntia viikossa on kausimaksun tuntihinta 4€, kun harjoittelee 9 tuntia on kausimaksun tuntihinta 2,8€ ja jos harjoituksia on 15 tuntia viikossa on kausimaksun tuntihinta 2,05€. Maksujen suuruuteen vaikuttaa myös kauden pituus, esimerkiksi ovat kesä- sekä syyskaudet lyhyempiä kuin kevätkausi, jolloin tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä että kevään kausimaksu on aina hieman suurempi kuin muiden kausien. Jäsenmaksu (15 €) lisätään aina syksyn hintoihin.

 

Sisaralennus
Kun perheessä on kaksi tai useampi voimistelija kilparyhmissä, saa yhdestä voimistelijasta 15 % alennuksen kausimaksuun.

Lisenssit ja vakuutukset

Harraste- ja motivaatioryhmien voimistelijat ovat seuran puolesta vakuutettuja. Kilparyhmän maksuihin EI SISÄLLY vakuutusta!
Vanhempien on hyvä ottaa lapselle vakuutus ellei sellaista jo ole. Vakuutuksen voi hankkia myös lisenssin kautta.TARKISTA siis lapsesi vakuutus, ja että vakuutus kattaa myös kilpailutoiminnan.

 

Kilpavoimistelijoilla täytyy olla kilpalisenssi, jota ilman ei voi kilpailla Suomen Voiisteluliiton kilpailuissa.  Lisenssimaksu maksetaan Voimisteluliitolle ja Voimisteluliitto pitää listaa lisenssivoimistelijoista. Ilman lisenssiä ei kilpailijaa myöskään saada ilmoitettua kilpailuihin, lisenssi tulee olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua. Lisenssejä myydään sekä vakuutuksella että ilman vakuutusta.
LISENSSIKYSELYT SUORAAN VOIMISTELULIITTOON.