Kausimaksut

Yleistä kausimaksuista

Harraste-, motivaatio- sekä taitoryhmissä kausimaksut tulevat yhdessä erässä. Kilparyhmissä voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kausimaksun maksettavaksi 1 tai 3 erässä.  Kaikki laskut tulevat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä, löydät laskut myös omilta sivuiltasi jäsentietojärjestelmästä. 

 

Harraste- ja motivaatioryhmien voimistelijat ovat seuran puolesta vakuutettuja.


Mikäli et löydä laskujasi saapuneista viesteistä tarkista varalta myös sähköpostisi roskapostikansio. 

 

Kausimaksujan hyvittäminen/ harrastuksen lopettaminen

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä rahastonhoitajaan, talous(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.

 

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä, jolloin lasku mitätöidään. Jos ilmoittautumista ei peruta eräpäivään mennessä jää lasku kokonaisuudessaan maksettavaksi. Maksetusta kausimaksusta emme palauta toimistokuluja, vakuutusmaksua sekä jäsenmaksua (25€).


Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä lopetusilmoitukseksi. Peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat(at)vttry.com laskun eräpäivään mennessä.

 

Ensimmäiseen muistutuslaskuun lisätään 5 €:n suuruinen korko. Toiseen muistutuslaskuun lisätään 30 €:n suuruinen korko.

 

Pandemia

Pandemian rajoittaessa harjoittelua/kokoontumisia emme palauta kausimaksuja, vaan pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa sisällä omassa salissa tai ulkona AVI:n määräykset huomioiden. 

 

Tuki kausimaksuihin

Mikäli perheellä on taloudellisia huolia työttömyyden tai sairauden vuoksi, voi kausimaksuihin hakea tukea puheenjohtajan sähköpostin kautta puheenjohtaja(at)vttry.com. Lyhyt vapaamuotoinen hakemus perusteluineen riittää. Hakemus tulee tehdä kausittain. Anomukset käsitellään luottamuksellisesti.

 

Kausihinnat keväällä ja syksyllä

Harrasteryhmät 60 min/vko 110 €

Harrasteryhmät 90 min/vko 140 €

Harrasteryhmät 120 min/vko 210 €

Vanhempi-lapsi ryhmät 100 €

Motivaatioryhmät (3 h/vko) 250 €

Taitoryhmät (4h /vko) 300 €

 

Kilparyhmät

Kilparyhmien kausimaksujen periaate menee niin, että mitä enemmän treenaat, sitä pienempi tuntihinta on. Esimerkiksi jos voimistelija treenaa 4 tuntia viikossa on kausimaksun tuntihinta 4,62€, kun harjoittelee 9 tuntia on kausimaksun tuntihinta 3,35€ ja jos harjoituksia on 15 tuntia viikossa on kausimaksun tuntihinta 2,37€. Maksujen suuruuteen vaikuttaa myös kauden pituus, esimerkiksi ovat kesä- sekä syyskaudet lyhyempiä kuin kevätkausi, jolloin tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä että kevään kausimaksu on aina hieman suurempi kuin muiden kausien. Jäsenmaksu (15 €) lisätään aina syksyn hintoihin.

 

Sisaralennus

Kun perheessä on kaksi tai useampi voimistelija kilparyhmissä, saa yhdestä voimistelijasta 15 % alennuksen kausimaksuun.

Lisenssit ja vakuutukset

Kilparyhmän maksuihin EI SISÄLLY vakuutusta!
Vanhempien on hyvä ottaa lapselle vakuutus ellei sellaista jo ole. Vakuutuksen voi hankkia myös lisenssin kautta. TARKISTA siis lapsesi vakuutus, ja että vakuutus kattaa myös kilpailutoiminnan.

 

Kilpavoimistelijoilla täytyy olla kilpalisenssi, jota ilman ei voi kilpailla Suomen Voimisteluliiton kilpailuissa.  Lisenssimaksu maksetaan Voimisteluliitolle ja Voimisteluliitto pitää listaa lisenssivoimistelijoista. Ilman lisenssiä ei kilpailijaa myöskään saada ilmoitettua kilpailuihin, lisenssi tulee olla hankittuna hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua. Lisenssejä myydään sekä vakuutuksella että ilman vakuutusta.
LISENSSIKYSELYT SUORAAN VOIMISTELULIITTOON.