TeamGym

TeamGymissä kilpaillaan kolmella erilaisella telineellä: volttiradalla, trampetilla sekä vapaaohjelmalla. Volttiradalla tehdään erilaisia volttisarjoja, jotka ovat myös telinevoimistelusta tuttuja. Trampetilla tehdään  korkeita voltteja juoksuvauhdista trampetin ponnistusta hyödyntäen ja vapaaohjelma on koko joukkueen esittämä taiteellinen ja tanssillinen kokonaisuus. Jokaisella telineellä tärkeässä roolissa on joukkueen voima ja saumaton yhteistyö.

 

TeamGymissä nähdään paljon myös telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Harrastajien ikäjakauma on laajempi kuin telinevoimistelussa ja TeamGymissä kilpaillaankin usein pitkälle aikuisuuteen asti. TeamGymissä on mahdollista kilpailla niin naisten kuin miesten sarjoissa sekä lisäksi myös sekajoukkueella. Lue lisää lajista Suomen Voimisteluliiton sivuilta.

 

Vaasan Telinetaitureissa on tällä hetkellä yksi TeamGym-joukkue, Ciretit. Joukkueeseen otetaan kauden alkaessa mielellään uusia voimistelijoita. Voimistelijoilla tulee olla voimistelutaustaa ja palo voimisteluun. Ciretit kisaavat yli 12-vuotiaiden kilpaharraste-luokassa.

 

Ryhmät harjoittelevat Huutoniemen koululla ja Volttihallilla.

 

Kiinnostuitko! Ota yhteyttä sähköpostilla heini(at)vttry.com!

 

Vaasan Telinetaitureiden teamgym-joukkueet:

Ciretit (Yli 12-vuotiaat kilpaharrastesarja)

H 000256 8 1 256 GU6A1999 v2

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avoimet teamgymin harjoitukset

Täydennämme Ciretit -joukkuetta kevätkaudelle 2024. Järjestämme avoimet harjoitukset, joiden kautta on mahdollista päästä mukaan joukkueeseen. Avoimista harjoituksista tarkemmin tietoa alla:

 

Missä: Volttihallilla (Runsorintie 1)

Milloin: Keskiviikkona 17.1. klo 17.30-20

Kenelle: kaikille yli 12-vuotiaille, joilta löytyy voimistelutaustaa.

 

Avointen harjoitusten jälkeen valmentajat ovat yhteydessä ryhmään valittuihin voimistelijoihin!

 

 

tg1

 

 

 

 

 

tg2

 

 

 

 

Kuvat 2 & 3: Atte Grönlund