TeamGym

TeamGymissä kilpaillaan kolmella erilaisella telineellä:volttiradalla, trampetilla sekä vapaaohjelmalla. Volttiradalla tehdään erilaisia volttisarjoja, jotka ovat myös telinevoimistelusta tuttuja. Trampetilla tehdään  korkeita voltteja juoksuvauhdista trampetin ponnistusta hyödyntäen ja vapaaohjelma on koko joukkueen esittämä taiteellinen ja tanssillinen kokonaisuus. Jokaisella telineellä tärkeässä roolissa on joukkueen voima ja saumaton yhteistyö.

 

TeamGymissä nähdään paljon myös telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Harrastajien ikäjakauma on laajempi kuin telinevoimistelussa ja TeamGymissä kilpaillaankin usein pitkälle aikuisuuteen asti. TeamGymissä on mahdollista kilpailla niin naisten kuin miesten sarjoissa sekä lisäksi myös sekajoukkueella. Lue lisää lajista Suomen Voimisteluliiton sivuilta.

 

Vaasan Telinetaitureissa on tällä hetkellä yksi TeamGym-joukkue, Mandariinit. Joukkueeseen otetaan kauden alkaessa mielellään uusia voimistelijoita. Voimistelijoilla tulee olla voimistelutaustaa ja palo voimisteluun. Mandariinit kisaavat 2 luokassa.

 

Ryhmät harjoittelevat Huutoniemen koululla ja Volttihallilla.

 

Kiinnostuitko! Ota yhteyttä sähköpostilla harrastevastaava(at)vttry.com!

 

Vaasan Telinetaitureiden teamgym-joukkueet:

Mandariinit (2.luokan tytöt)

 

TG Taip