TeamGym

TeamGymissä kilpaillaan kolmella erilaisella telineellä: volttiradalla, trampetilla sekä vapaaohjelmalla. Volttiradalla tehdään erilaisia volttisarjoja, jotka ovat myös telinevoimistelusta tuttuja. Trampetilla tehdään  korkeita voltteja juoksuvauhdista trampetin ponnistusta hyödyntäen ja vapaaohjelma on koko joukkueen esittämä taiteellinen ja tanssillinen kokonaisuus. Jokaisella telineellä tärkeässä roolissa on joukkueen voima ja saumaton yhteistyö.

 

TeamGymissä nähdään paljon myös telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Harrastajien ikäjakauma on laajempi kuin telinevoimistelussa ja TeamGymissä kilpaillaankin usein pitkälle aikuisuuteen asti. TeamGymissä on mahdollista kilpailla niin naisten kuin miesten sarjoissa sekä lisäksi myös sekajoukkueella. Lue lisää lajista Suomen Voimisteluliiton sivuilta.

 

Vaasan Telinetaitureissa on tällä hetkellä yksi TeamGym-joukkue, Ciretit. Joukkueeseen otetaan kauden alkaessa mielellään uusia voimistelijoita. Voimistelijoilla tulee olla voimistelutaustaa ja palo voimisteluun. Ciretit kisaavat yli 12-vuotiaiden kilpaharraste-luokassa.

 

Ryhmät harjoittelevat Huutoniemen koululla ja Volttihallilla.

 

Kiinnostuitko! Ota yhteyttä sähköpostilla heini(at)vttry.com!

 

Vaasan Telinetaitureiden teamgym-joukkueet:

Ciretit (Yli 12-vuotiaat kilpaharrastesarja)

 

mandariinit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Avoimet teamgymin harjoitukset

Täydennämme Ciretit -joukkuetta syyskaudelle 2023. Järjestämme avoimet harjoitukset, joiden kautta on mahdollista päästä mukaan joukkueeseen. Avoimista harjoituksista tarkemmin tietoa alla:

 

Missä: Volttihallilla (Runsorintie 1)

Milloin: Maanantaina 21.8. klo 18.30-21 ja keskiviikkona 23.8. klo 18-20.30

Kenelle: kaikille yli 12-vuotiaille, joilta löytyy voimistelutaustaa.

 

Avointen harjoitusten jälkeen valmentajat ovat yhteydessä ryhmään valittuihin voimistelijoihin!

 

 

tg1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tg2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Atte Grönlund