TeamGym

TeamGymissä kilpaillaan kolmella erilaisella telineellä:volttiradalla, trampetilla sekä vapaaohjelmalla. Volttiradalla tehdään erilaisia volttisarjoja, jotka ovat myös telinevoimistelusta tuttuja. Trampetilla tehdään  korkeita voltteja juoksuvauhdista trampetin ponnistusta hyödyntäen ja vapaaohjelma on koko joukkueen esittämä taiteellinen ja tanssillinen kokonaisuus. Jokaisella telineellä tärkeässä roolissa on joukkueen voima ja saumaton yhteistyö.

 

TeamGymissä nähdään paljon myös telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Harrastajien ikäjakauma on laajempi kuin telinevoimistelussa ja TeamGymissä kilpaillaankin usein pitkälle aikuisuuteen asti. TeamGymissä on mahdollista kilpailla niin naisten kuin miesten sarjoissa sekä lisäksi myös sekajoukkueella. Lue lisää lajista Suomen Voimisteluliiton sivuilta.

 

Vaasan Telinetaiturit aloittavat jälleen TeamGym-joukkuueen, Sitruunat. Joukkueeseen toivotaan voimistelijoita, joilla on jo voimistelutaustaa ja palo voimisteluun. Joukkue harjoittelee perjantaisin klo 16.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 13-15. Perjantain harjoitukset ovat Huutoniemen koululla ja sunnuntain harjoitukset ovat Volltihallilla Runsorissa.

 

TG Taip