Ajankohtaista

13.03.
2020

Covid-19 vaikuttaa Vaasan Telinetaitureiden harjoituksiin

TIEDOTE 17.3.2020


Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen rauhottamiseksi Suomessa. Näiden linjausten myötä myös Vaasan Telinetaitureiden harraste- ja kilpatoiminta on tauolla 13.4.2020 saakka.

 

Haluamme tästä poikkeavassa tilanteessa huolimatta edelleen kannustaa kaikenikäisä liikkumaan. Kilparyhmien valmentajat ovat yhteydessä voimistelijoihinsa harjoitussuunnitelmien osalta. Lisäksi seuramme tulee tarjoamaan kaikille harrastajille kotitreenivinkkejä paitsi sähköpostitse, myös sosiaalisessa mediassa.

 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti, tiedotamme mahdollisista muutoksista ja lisätoimenpiteistä.

Pidetään toisistamme huolta, tästä selvitään yhdessä.

 

TIEDOTE 13.3.2020, kello 9.49

 

Vaasan Telinetaitureissa seuraamme koronavirus, covid-19 -epidemiatilannetta tarkoin. Kuten jo aiemmin tiedotimme, noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia sekä Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksia.

 

Suomen Voimisteluliiton sekä aluehallintavirastojen ohjeistuksen mukaan kaikki yli 500 hengen tapahtumat on peruttu manner-Suomessa huhtikuun loppuun saakka. Noudatamme myös lajiliittojen antamia ohjeistuksia ja suosituksia mm. kilpailutapahtumiin liittyen. Voimisteluliitto on perunut kaikki tapahtumat pääsiäiseen asti (14.4.), kevään kilpailukausi lyhenee siis huomattavasti.

 

Olympiakomitean harrastetoimintaan antaman linjauksen mukaan (OK:n tiedote 12.3.2020, klo 21.00) ”Perusterveet lapset, nuoret ja nuoret aikuiset eivät kuulu covid-19-infektion riskiryhmään. Urheiluseurojen harrastetoiminta näille kohderyhmille voi jatkua, mutta ennaltaehkäiseviin toimiin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Jos urheilijalla, valmentajalla tai huoltajalla on lieviäkin sairauden oireita, on hänen pysyteltävä kotona.” Koko Olympiakomitean infon voi lukea osoitteessa: https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/12/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

 

Vaasan Telinetaiturit on päättänyt lakkauttaa kaiken harrastetoiminnan ja suurimman osan kilpatoiminnastaan maaliskuun loppuun (31.3.) asti. Ainoastaan Voimisteluliiton valmennusryhmiin kuuluvat voimistelijat jatkavat harjoittelua toistaiseksi.

 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Vaikka tilanne Pohjanmaalla on vielä rauhallinen, elää sairastumistilanne tunti tunnilta ja muuttuu jatkuvasti.

vtt logo2
Takaisin