Ajankohtaista

05.02.
2023

Hiihtoloman harrasteleiri 2023

Vaasan Telinetaiturit järjestää telinevoimistelun harrasteleirin viikolla 9!

 

Aika: 27.-28.2.2023 klo 9-15
Paikka: Volttihalli (Runsorintie 1)
Hinta:  75€, leirin hintaan sisältyy lounas, välipala sekä koko leirin kattava vakuutus
Kenelle: 7-11-vuotiaille, aiempaa taustaa voimistelusta ei tarvita
Ohjaajat: Vaasan Telinetaitureiden valmentajat

 

Linkki ilmoittautumiseen

 

Mukaan leirille tarvitset: juomapullon, t-paidan tai topin, shortsit tai legginsit ja halutessasi tossut. Pitkät hiukset kiinni! Lisäksi lämpimät ulkoiluvaatteet sään mukaan, sillä sään salliessa vietämme osan aikaa myös ulkona! Päivän aikana harjoittelemme voimistelun perustaitoja sekä temppuja Volttihallilla. Telinevoimistelussa temppuillaan, tasapainoillaan, roikutaan ja taiteillaan. Opetellaan voimistelun perustaitoja leikin kautta. Harjoittelemme leirillä myös tärkeitä liikunnan perustaitoja kuten juoksu-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitteita.

 

Leiripäivät alkavat yhteisellä kokoontumisella Volttihalla klo 9.00. Sisäänkäynti saliin löytyy Runsorintieltä katsottuna rakennuksen oikealta reunalta. Huomioikaa, että autolla ei saa ajaa hallin sisään käynnin eteen tai jättää autoa rakennuksen reunalla oleville hallin työntekijöiden parkkipaikoille, vaan ne tulee jättää parkkiin isolle parkkipaikalle ennen rakennusta! Päivän aikana pidämme myös yhteisen lounas- ja välipalatauon, mutta leirille voi pakata myös omia eväitä mukaan varalle, ettei nälkä pääse yllättämään. Leiripäivä loppuu klo 15.

 

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.2.2023, ja leirin järjestäjät ovat teihin sen jälkeen vielä yhteydessä sähköpostitse. Mikäli leiriin liittyen tulee kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse harrastevastaava(at)vttry.com.

 

 

Toivotamme teidät tervetulleiksi mukavalle hiihtolomaleirille!

Hiihtolomaleiri kuva
Takaisin