Ajankohtaista

30.10.
2019

Mehiläinen yhteistyökumppaniksi

Vaasan Telinetaiturit on solminut yhteistyösopimuksen lääkäriasema Mehiläisen kanssa. Seurassamme otetaan käyttöön Mehiläisen tarjoama urheilunetti.

 

Mehiläinen Urheilunetin tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehnyttä urheiluseuraa Mehiläiseen keskitetyistä ostoista/palveluista. Ja mikä tärkeintä, urheilijat saavat mahdollisuuden kokonaisvaltaisiin terveyspalveluihin, joiden kautta Mehiläisen asiantuntijat ovat aktiivisesti mukana urheilijan arjessa.

 

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.

 

 Urheilunetti VTT

 

 

Kun seuramme on tehnyt Mehiläisen kanssa sopimuksen yhteistyöstä ja eduista, voit näillä sivuilla kirjata seuran jäsenyytesi Mehiläisen asiakasjärjestelmään. Markkinointibonuksen varmistamiseksi seuran jäsenten ja heidän perheenjäseniensä rekisteröityminen Urheilunettiin on välttämätöntä.

 

Urheilunetin käyttäminen:

Kirjaudu Urheilunettiin tästä

1. Valitse oma seurasi valikosta
2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta

Huom! Voit olla rekisteröityneenä vain yhden seuran jäsenenä kerrallaan. Uusi rekisteröityminen korvaa mahdollisen aikaisemman rekisteröitymisen.

 

Mitä seurayhteistyö käytännössä tarkoittaa?

  • Mahdollisuus saada kaikki terveyspalvelut ja koko hoitoketju - ensiavusta kuntoutukseen - samasta paikasta
  • Valtakunnallinen Urheilu Mehiläisen asiantuntijaverkoston tuki
  • Seuran oma nimetty yhteyshenkilö ja terveydenhuollon asiantuntijat
  • Toistaiseksi voimassaoleva sopimus takaa pitkäjänteisen kumppanuusmallin - parhaat tulokset syntyvät yhdessä toimintaa kehittäen
  • Kokeneiden asiantuntijoiden tuki joukkueille urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, kuntoutuksessa sekä urheilijan terveyden edistämisessä
  • Selkeä nopea toimintamalli tapaturmatilanteissa
  • Mehiläisen toimiva yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa
  • Terveystarkastukset junioreille keskitetysti yhdessä sovittuna ajankohtana
  • Muut erikseen sovittavat palvelut, esim. testaukset, luennot ja ajankohtaiset tietoiskut valmentajille, pelaajille ja vanhemmille
Mehilaeinen logo pysty B rgb
Takaisin