Ajankohtaista

02.11.
2020

Menestystä poikkeusajan kilpailuissa

Syksyn kisakautta varjosti pitkään epävarmuus ja kilpailuita järjestettiin jo erikoisinkin menetelmin, kun pojat kilpailivat etänä.

 

Naisten telinevoimistelun kilpailuissa ovat VTT:n maajoukkuelinjan tytöt, jotka kilpailevat SM-kisoissa marraskuun alussa, kilpailleet niin Tampereella kuin Helsingissä. Menestys on ollut hienoa ja mikä tärkeintä, omiin huippusuorituksiin ollaan ylletty. Iina Kumpulainen voimisteli maajoukkuelinjan 3-luokasta nousupisteet Suomen Taitovoimistelu Klubin kilpailuissa ja nappasi itselleen samalla maajoukkuepaikan sekä kultamitalin neliottelusta. Samana kisaviikonloppuna Misella Antila voimisteli upealla neliottelulla tyttöjen näyttökilpailun hopeaa. Minea Antila voimisteli seuraavassa, Kiepin, näyttökisassa neliottelun pronssille ehjällä kisalla. Laura Nyqvist aloitti kisakautensa neliottelut Kiepin kisassa ja sijoittui permannolla naisten näytön kärkeen. Neliottelussa hän  oli yhdeksäs.

 

Isokyrön kisaa jännitettiin viimeiseen saakka, antavatko rajoitukset myöten kisan järjestämiseen. Kilpailu käytiin kaksipäiväisenä, lauantaina voimisteltiin E- ja F-luokat sekä maajoukkuelinjan 1-luokka. Sekä ykkösluokasta että E-luokasta napattiin muutamia mitaleja kotiin. Veera Tuomaala voimisteli ykkösluokasta nousupisteet maajoukkuelinjan kakksoluokkaan. Sunnuntaina kilpailtiin pakollisten luokkien B-D -luokkien kilpailut, joissa vaasalaisilta nähtiin monia upeita suorituksia ja hienoja onnistumisia. Kotiin palattiin mitskut kaulassa kilisten ja hymy huulilla.

 

Kilpailuiden tuloksia:

STVK 18.10.2020

Kieppi 30.10.2020

Isokyrö 1.-2.11.2020

Kyron kisat s2020 Btytot
Takaisin