09.06.
2022

Misella Antilalle naisten SM-hopeaa puomilta

Seuramme Misella Antila oli nappasi upealla puomisarjalla hopeaa Tampereella käytävissä telinevoimistelun SM-kisoissa.

Torstaina ratkottiin naisten telinekohtaiset Suomen mestaruudet, ja Misella voimisteli hopeaa puomilta vahvalla, pysyvällä sarjallaan. Misellan pisteet 12,300. Misella oli pitkään kiinni myös kirkkaimmassa mitalissa, sillä vasta finaalin viimeinen voimistelija Sara Laiho Kuusikon Urheilijoista kiilasi ohi, hiuksen hienolla erolla, pistein 12,400.

Misella on voittanut vuonna 2019 puomilla tyttöjen SM-kultaa, mutta tämä oli ensimmäinen mitali naisista.
Misella sekä hänen kaksoissiskonsa Minea Antila nähtiin myös kovatasoisessa permannon finaalissa. Misellan sijoitus permannolla oli kuudes ja Minean seitsemäs.

Onnea vielä Misella sekä valmentaja Merja!