Ajankohtaista

25.05.
2019

Misella Antilalle tyttöjen SM-kultaa puomilta

Tyttöjen telinevoimistelun telinekohtaiset Suomenmestaruudet ratkottiin tänään Turussa. Vaasan Telinetaitureiden Misella Antila nappasi pysyvällä puomisarjalla jaetun ykkössijan Turun Urheiluliiton Jemina Phanin kanssa. Misellasta näkyi jännitys ja kokeilu oli melko vaikea, mutta hän kasasi ajatuksensa ja piti hermonsa upeasti kisassa tehden ehjän puomisarjan finaalissa. Pisteitä Misella keräsi 11,850 ja hän paransi siten tulostaan eilisestä karsinnoista.

 

-"Nyt on tosi hyvä fiilis kisasta ja mitalista. Kisa meni paljon paremmin kuin odotin vaikean kokeilun jälkeen. Sarja ei ollut ihan parhaimpiani, jännitin niin paljon, että jalat tärisi", tuumasi Misella kisan jälkeen.

 

-”Kokeilu oli tänään melko hankala, jännitys näkyi Misellasta voimakkaasti. Misella kasasi ajatuksensa hienosti ja teki kisassa vahvan pysyvän sarjan. Vaasalaiselle voimistelulle tämä on ollut hieno viikonloppu ja Misellan kultamitali kruunasi sen. Olen todella ylpeä myös Mineasta (Antila) ja Laurasta (Nyqvist), jotka kisasivat eilen karsinnassa neliottelut omaan tasoonsa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!”, iloitsi valmentaja Merja Mettänen.


Kausi jatkuu vielä Voimistelupäivillä Espoossa kesäkuun alussa, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan uusia liikkeitä ja hankkimaan lisää vaikeutta sarjoihin.

 

Kilpailuiden tulokset.

 

JSM Misella vaaka
Takaisin