Ajankohtaista

08.11.
2020

Mitali oli ihan hilkulla

Misella Antila voimisteli tänään naisten telinevoimistelun tyttöjen nojapuufinaalissa lähes nappisuorituksen, tippumisesta aiheutunut virhe vei tällä kertaa neljännelle sijalle - mitali jäi vain kymmenyksen päähän.

 

Misela Antila nappasi paikan tyttöjen nojapuufinaaliin eilen nappisuorituksella ja  komeilla pisteillä 11,050. Tänään mukanan oli hieman epäonnea, sillä Misella sai jäger-irrotuksen kiinni aisasta, muttei pystynyt jatkamaan sarjaansa. Misellan finaalisuorituksella pisteet 10,100 ja neljäs sija. 

 

- Mitali jäi harmittavan lähelle, mutta olen kisaan siitä huolimatta tyytyväinen. Rikkonaisesta valmistautumisesta huolimatta pystyin tekemään viikonloppuna hyvät kisat ja etenkin nojapuilla parannus viime SM-kisaan oli huomattava. Nyt treenikaudelle ja uusia liikkeitä kohti, tuumasi Misella.

 

Myös Laura Nyqvist oli paikalla finaaleissa naisten puomifinaalin ensimmäisellä varasijalla, mutta hän ei tänään päässyt kilpailemaan. Seuraavaksi tytöt suuntaavat katseet kohti leiri- ja treenikautta, jotta sarjoihin saadaan lisää vaikeutta kevään kilpailuihin.

 

Onnittelut kaikille mitalisteille!

 

Katso kaikki tulokset täältä.

 

Nojapuut:

1. Maisa Kuusikko, TV 13,300

2. Hilla-Reetta Aho, KuusU 10,200

3. Minea Vuorisalo, EsTT 10,200

4. Misella Antila, VTT 10,100

Misella ja Laura SM2020finaalit vaaka
Takaisin