Ajankohtaista

09.10.
2022

Telinevoimistelun ja uinnin yhteinen syyslomaleiri

Vaasan Telinetaiturit järjestää yhdessä Vaasan Uimaseuran kanssa telinevoimistelun sekä uinnin yhteisleirin viikolla 42!

 

Aika: 17.-19.10.2022 klo 9-13
Paikka: Silverian telinevoimistelusali sekä Silverian uimahalli (Ruutikellarintie 4)
Hinta: 60 €, leirin hintaan sisältyy koko leirin kattava vakuutus sekä leirin päätteesi jaettava uimalakki.
Kenelle: 6-10-vuotiaille, aiempaa taustaa voimistelusta ei tarvita, uimaosuuteen valitse ryhmä lapsen uimataidon mukaan.
Ohjaajat: Vaasan Telinetaitureiden ja Vaasan Uimaseuran ohjaajat

 

Mukaan leirille tarvitset: istuvaan uimapuvun, uimalasit, pyyhkeen, juomapullon, t-paidan tai topin, shortsit tai legginsit ja halutessasi tossut. Pitkät hiukset kiinni!

 

Huom! Leirillä lapset on jaettu uimataidon mukaan kolmeen eri ryhmään, ja jokaiseen ryhmään mahtuu max. 12 lasta. Uimataidon tasot ovat 5-10m, 10-25m ja yli 25m. Varmistathan ilmoittautumisen yhteydessä, että ilmoitat lapsesi leirille mukaan oikeaan uimataso ryhmään. Kaikki ryhmät pääsevät uimaan sekä telinevoimistelemaan saman verran, mutta leiriläisten turvallisuuden takaamiseksi jaamme heidät pienempiin ryhmiin uimataidon mukaan! Alta löydät linkit ilmoittautumisiin uimataidon mukaan:

 

Ilmoittautuminen uimatasoon 5-10m

Ilmoittautuminen uimatasoon 10-25m

Ilmoittautuminen uimatasoon yli 25m

 

Päivän aikana opettelemme uusia uimataitoja Silverian uima-altaalla, sekä harjoittelemme voimistelun perustaitoja sekä temppuja Silverian telinevoimistelusalin puolella. Telinevoimistelussa temppuillaan, tasapainoillaan, roikutaan ja taiteillaan. Opetellaan voimistelun perustaitoja leikin kautta. Uinnissa käymme läpi lajin perusharjoitteita, opettelemme uusia uimataitoja sekä kisailemme leikkimielisesti. Harjoittelemme leirillä myös tärkeitä liikunnan perustaitoja kuten juoksu-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitteita.

 

Leiripäivät alkavat yhteisellä kokoontumisella Silverian jumppasalin sisäänkäynnin ulkopuolella klo 9.00. Siitä siirrymme ryhmittäin joko altaalle tai jumppasalin puolelle, ja päivän aikana vaihdamme ryhmiä niin, että kaikki pääsevät sekä uimaan että voimistelemaan salin puolelle. Päivän aikana pidämme myös yhteisen ruoka- ja välipalatauon, eli muista pakata mukaan myös omat eväät! Yhteinen päätös päivälle klo 13 telinesalin sisäänkäynnin ulkopuolella.

 

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 14.10.2022, ja leirin järjestäjät ovat teihin sen jälkeen vielä yhteydessä sähköpostitse.

 

Mikäli leiriin liittyen tulee kysyttävää, voitte olla yhteydessä alla oleviin sähköposteihin:

Uinti: paivi.lassila@vus.fi

Telinevoimistelu: harrastevastaava@vttry.com

 

 

Toivotamme teidät tervetulleiksi mukavalle syyslomaleirille!

Uintileiri
Takaisin