Ajankohtaista

24.05.
2019

Tyttöjen SM-kisassa vahvaa tekemistä

Kaikkien voimistelulajien SM-kisat polkaistiin tänään käyntiin Turussa. Misella Antila nappasi paikan huomiseen puomifinaaliin ja kaikki kolme vaasalaisneitiä esitti vahvaa omaa osaamistaan. Misellan lisäksi kilpailuissa olivat Laura Nyqvist ja Minea Antila.

 

Puomilla Misellan suorituksessa näkyi jännitys, mutta hän teki pysyvän sarjan ja tienasi paikan huomiseen puomifinaaliin pisteillä 11,400. Lauran ja Minean sarjaan tuli harmillisesti yhdet tippumiset, mikä näkyi pisteissä.

 

-"Kisa meni aika nappiin. Puomilla jännitin kovasti, se tuntui jaloissa ja näkyi horjumisina suorituksissa. Huomiseen finaaliin lähden innostuneena", tuumasi Misella.

 

Vaasalaiskolmikko aloitti kilpailunsa varmasti permannolta. Kaikki kolme sarjaa voimisteltiin läpi ilman suurempia virheitä, kaikki volttipätkät pystyyn - myös tuplat sekä Misellalta että Lauralta. Tytöt jatkoivat hypyssä varmoja otteita, Misella hyppäsi sekä yurtsenkon taittaen että kerien lennokkaasti ja Minea hyppäsi upean tsukan kerien seisomaan. Nojapuilla Laura sai taisteltua koko käännöksen ja sarjan putkeen. Minea ja Misella tekivät varmat. siistit perussarjat.

 

-"Olen niin iloinen onnistuneesta tuplasta, kokonaisesta nojapuusarjasta sekä varmemmasta puomista, vaikka tipuin kerran, oli tekeminen rauhallisempaa ja varmempaa", iloitsi Laura ensimmäistä kisatuplaansa.

 

-"SM-kisat oli hieno kokemus, täällä oli kivaa kisata. Sain onnistuneet sarjat omaan tasooni, vaikka tippuminen puomilta vähän harmittaa," tuumasi Minea.

 

Misella voimisteli neliottelun melkolailla nappiin ja sijoittui upeasti kahdeksanneksi. Kaikki tulokset löydät täältä.

VTT JSM 2019
Takaisin