Ajankohtaista

10.10.
2017

Volttihalli sai kisakasteensa

Lauantaina voimisteltiin Vaasan Telinetaitureiden syyskilpailut ensimmäistä kertaa Volttihallilla. Kilpailut herättivät runsaasti mielenkiintoa ympäri Suomea ja kilpailijoita nähtiin Pohjanmaan lisäksi myös Oulusta, Turusta sekä jopa Rovaniemeltä asti – yhteensä kilpailijoita oli hurjat 265. 

 

Aamu aloitettiin E-, F- ja G-luokkien kilpailuilla sekä pienten voimistelijoiden Stara-tapahtumalla. E ja F-luokat oli Telinetaitureiden juhlaa, kun E-lk nuoremmissa napattiin kolmoisvoitto Vaasaan. Kultaa neliottelusta nappasi  Minea Antila yhteispistein 45,650. Hopealle sijoittui Iina Kumpulainen 44,550 ja pronssille voimisteli Wilma Lerstrand 42,850. Myös E-luokan vanhemmissa kaksi kirkkainta neliottelumitalia jäi Vaasaan, Maisa Berg vei voiton pistein 41,000 ja toiseksi sijoittui Essi Melender 40,700. F-luokassa neliottelun voittoon voimisteli Lotta Saarimaa pistein 43,450. Myös telinekohtaisisten mitalien palkintojenjaossa nousi runsaasti VTT.n voimistelijoita palkintokorokkeelle. 

 

Stara-tapahtumassa kymmenkunta pientä voimistelijan alkua lunasti itsellensä Stara-mitalin sekä oikeuden siirtyä kilpailemaan luokkakilpailuihin. Osa näistä pienistä jumppareista kilpailikin heti perään ensimmäisen B-luokan kilpailunsa. B-luokassa voimistelijoita oli mukana liki 100 voimistelijaa, tarkalleen 98. B-luokka oli turkulaisten vieraidemme juhlaa, kun nuoremmissa viisi parasta oli Turun Urheiluliiton voimistelijoita. Molemmissa ikäryhmissä paras vaasalainen oli yhdeksäs, nuoremmissa Ambika Numminen V-kategorialla ja vanhemmissa Aliisa Kiukkonen IV-kategorialla. Monet B-luokan voimistelijamme nappasivat myös luokkanousuun oikeuttavat pisteet III-kategorialla. 

 

C-luokan vanhemmissa Ida Lindgrén voimisteli upeasti voittoon, hän jakoi korkeimman korokkeen yhdessä Ylivieskan Voimistelun ja Liikunnan Sonja Kosken kanssa, V-kategorialla. Hertta Ekman jakoi C-luokan nuoremmissa hopeasijan VI-kategorialla. Kymmenen parhaan joukkoon mahtui nuoremmissa myös Saara Mahlanen, joka sijoittui kahdekasnneksi V-kategorialla sekä vanhemmissa Alva Sandelin yhdeksäntenä IV-kategorialla.

 

Päivän päätteeksi kilpailtiin vielä D-luokan kilpailut, jossa vanhemmassa ikäryhmässä hopeaa nappasi Hanna-Li Salmi V-kategorialla, niukasti palkintopallin ulkopuolelle, sijoille 4 ja 5, jäivät Li Häggblom V-kategorialla sekä Tilda Nystrand IV-kategorialla. Turun Urheiluliitto hallitsi jälleen nuorempien ryhmää, vaasalaisista V-kategoriaan voimisteli Veera Tuomaala ollen paras VTT:läinen. 

 

Volttihallilla tunnelma oli tiivis, mutta niin kilpailijat kuin yleisö olivat positiivisella mielellä ja salimme keräsi runsaasti kehuja. Kiitämme kaikkia talkoolaisia, tuomareita, kilpailijoita ja katsojia vielä kertaalleen, teitte päivästämme unohtumattoman! 

 

Kilpailun tulokset löytyvät täältä ja lisää kuvia seuramme Facebook-sivuilta.

VTT B II
Takaisin