Ohjeet ilmoittautumiseen

Aiemmin seurassamme voimistelleet 

1. Kirjaudu sisään ohjelmaan jäsenrekisterissä

-käyttäjätunnus on voimistelijan nimi tai ohjelmaan ilmoitettu sähköpostiosoite

-salasana on lähetetty sähköpostilla suoraan ohjelmasta rekisteröitymisen yhteydessä

HUOM! JOKAISELLA  seurassamme voimistelleella on jo tunnukset ohjelmaan, joten ÄLÄ REKISTERÖI lastasi uudestaan ohjelmaan, vaan kirjaudu sisään vanhoilla tunnuksilla. Jos olet hukannut salasanasi, tilaa se uudelleen klikkaamalla sisäänkirjautumissivulla ”Unohditko salasanan?” -painiketta ja syötä avautuviin kenttiin VOIMISTELIJAN nimi ja ohjelmaan syötetty sähköpostiosoitteesi TAI pelkkä sähköpostiosoite.  Ohjelma lähettää uuden salasanan sähköpostiosoitteeseesi, minkä jälkeen pääset kirjautumaan uudella salasanalla ohjelmaan. ÄLÄ siis rekisteröidy uudelleen, mikäli olet jo vuosien 2009-2011 aikana ollut mukana toiminnassamme! Säilytä kirjautumistiedot, sillä ohjelmaa käytetään jatkossakin!!

2. Tarkista voimistelijan tiedot vasemman laidan Omat tiedot -kohdasta ja korjaa, mikäli niihin on tullut muutoksia tai ne ovat puutteelliset. Voimistelijan sähköpostiosoitteen on oltava se osoite, johon lasku halutaan. Tiedotteet ja laskut lähetetään voimistelijan tiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. älä jätä sähköpostia tyhjäksi!

Lisääthän myös vanhempien nimen/nimet ja puhelinnumerot Lisätiedot-kohtaan, jos ne puuttuvat.

3. Ilmoittaudu ryhmään valitsemalla vasemmasta laidasta kohta ”Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen”.

4. Kun olet valinnut listalta ryhmän, johon lapsesi osallistuu, paina alhaalta "Jatka vaiheeseen 2: Laskun hyväksyminen" -painiketta.

5. Ohjelma listaa ryhmät, jotka olet valinnut. Jos tiedot ovat oikein, paina oikealta alhaalta "Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tarkastelu".

Ilmoittautuminen on valmis vasta, kun lasku on luotu ja hyväksytty. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja laskun.

HUOM! Ilmoittautumiskohdassa näkyvät vain ne ryhmät, joihin kyseinen voimistelija voi ilmoittautua. Mikäli voimistelijan oikeaa ryhmää ei löydy valikosta tai kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä vtt.jasenasiat@netikka.fiTämäsähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

Uudet voimistelijat

1. Rekisteröidy jäsenrekisteriimme osoitteessa http://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?OmanSeuranID=28

-valitse vasemmasta laidasta Rekisteröinti.

-täytä lomake voimistelijan tiedoilla ja klikkaa Rekisteröidy

HUOM! Kirjaa siis ohjelmaan voimistelijan tiedot. Sähköpostiosoitteeksi se osoite, johon lasku halutaan. Täytäthän myös Lisätiedot-kohtaan voimistelijan vanhempien nimen/nimet ja puhelinnumero(t).

-rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla ja lisäksi ne lähetetään ohjelmasta     automaattisesti ohjelmaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Säilytä kirjautumistiedot, sillä ohjelmaa käytetään jatkossakin!!

2. Kirjaudu sisään ohjelmaan.

3. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään valitsemalla vasemmasta laidasta kohta ”Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen”.  Valitse valikosta oikea ryhmä(t)

4. Kun olet valinnut listalta kaikki ryhmät, joihin lapsesi osallistuu, paina alhaalta "Jatka vaiheeseen 2: Laskun hyväksyminen" -painiketta.

5. Ohjelma listaa ryhmät, jotka olet valinnut. Jos tiedot ovat oikein, paina oikealta alhaalta "Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tarkastelu".

Ilmoittautuminen on valmis vasta, kun lasku on luotu ja hyväksytty. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja laskun. Mikäli olet ilmoittautunut jonotuspaikalle, sinut siirretään varsinaiseen ryhmään heti, kun ryhmässä on tilaa. Ryhmästä paikan saaneille tulee sähköpostitse vahvistus ryhmään ilmoittautumisesta ja lasku.

HUOM! Kaikkiin ryhmiin ei ole avointa ilmoittautumista. Ruudulla näkyvät vain ne ryhmät, joihin voi ilmoittautua.

 

Huomioitavaa!

Usean voimistelijan ilmoittaminen

Mikäli haluat hoitaa useamman voimistelijan ilmoittautumiset yhdellä kirjautumisella, voit toimia seuraavasti:
- rekisteröi huoltaja käyttäjäksi
- rekisteröi voimistelijat huoltajan alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT-sivulla kohdassa "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi". Täytä aukeavalle lomakkeelle lapsen tiedot, mutta muista laittaa sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!

Mikäli ohjelman käytössä on ongelmia, ota yhteyttä jasenasiat@vttry.com