Peruutusehdot kaudella 2020-2021

Kausimaksujan hyvittäminen/ harrastuksen lopettaminen

Kausimaksusta hyvitämme lääkärintodistusta vastaan, jos poissaolo venyy yli kuukauden mittaiseksi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä rahastonhoitajaan, talous(at)vttry.com. Maksuhyvitystä ei kuitenkaan myönnetä päällekkäin menevän toisen harrastuksen vuoksi eikä osittaisesta harjoittelukiellosta.

 

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä, jolloin lasku mitätöidään. Jos ilmoittautumista ei peruta eräpäivään mennessä jää lasku kokonaisuudessaan maksettavaksi. Pelkkä tunneilta pois jääminen tai ilmoitus ohjaajalle ei riitä lopetusilmoitukseksi. Peruminen tulee tehdä jäsenrekisterissä laskun eräpäivään mennessä.

 

Kuinka perua osallistuminen jäsenrekisterissä?

1. Kirjaudu sisään. Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi ja aiemmin saamasi salasana.
2. Etene kohtaan "Omat tiedot".
3. Valitse "Voimistelijan tiedot".
4. Valitse "Aktiiviset liikuntaryhmät".
5. Klikkaa roskakorikuvaketta poistettavan ryhmän kohdalla.

6. Näin ylläpitoon tulee tieto lopettamisesta ja voimme antaa paikan uudelle voimistelijalle.

 

Pandemia

Pandemian rajoittaessa harjoittelua/kokoontumisia emme palauta kausimaksuja, vaan harjoitukset järjestetään joko ulkona tai digitaalisesti. Korvaavat harjoitukset pidetään ryhmän normaaliin harjoitusaikaan ja ovat pituudeltaan á 40 minuuttia.

 

Poissaolot

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Kausimaksusta ei voi myöskään saada alennusta toisen harrastuksen päällekäisyyden vuoksi. Pidempiaikainen sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, jolloin harjoitustila on pois käytöstä kaupungin takia.