Kisat ja leirit

18.03.
2020

Kotitreeniä koko köörille

Koska koronavirus on sekoittanut meidän kaikkien arkea, eikä esimerkiksi jumppatreeneihin ole mahdollista nyt päästä, päätettiin me Vaasan Telinetaitureissa tuoda jumppatreenit teidän koteihin. Treenit voi hyvin tehdä kotona, tarvikkeiksi ei tavitse mitään sen kummallisempaa; jonkin verran tyhjää tilaa, joskus villasukat ja toisinaan vaikka sohvan/tuolin reunaa. Särkyvät esineet kannattaa kuitenkin läheltä laittaa piiloon.

 

Monelle teistä treeniohjelman liikkeet saattavat olla täyttä hepreaa, joten siitä syystä kotitreenin liikkeet löytää myös seuramme Instagram Storystä sekä myöhemmin kohokohdista huomisesta, torstaista 19.3. alkaen. Someen tulee myös muuta kotitreenimateriaalia, joten kannatta viimeistään nyt ottaa seurantaan @vtt_vrf! Seuraava motivaatioryhmien kotitreeni kolahtaa s-posteihinne viikon päästä keskiviikkona - samalla se tuodaan myös tänne.

 

Kun teette treeniä kotona, näkisimme siitä mielellämme pätkän joko kuvan tai videon muodossa - jaathan sen siis someen ja tägäät meidät @vtt_vrf ja #vaasantelinetaiturit.

 

PS. Treenit sopii pääosin hyvin myös aikuisille!

 

 

Kotitreenit 

Alla löydät treenit listattuna ja lyhyen kuvauksen sisällöstä, jokaisessa treenissä myös lämmittely ja loppuvenyttely. Klikkaamalla ohjelma aukeaa uudessa ikkunassa.

 

KOTITREENI 1 (tasapainoa ja haarisjuttuja)

KOTITREENI 2 (käsinseisontaa)

KOTITREENI 3 (nojapuuharjoitteita kotioloissa)

KOTITREENI 4 (kärrynpyörää ja haarisjuttuja)

KOTITREENI 5 (hyppyharjoitteita kotioloissa)

 

VTT foto JuliaTuuri1
Takaisin