Valmentajaksi?

HARRASTEVALMENTAJAKSI?

 

Oletko voimistelusta kiinnostunut nuori tai aikuinen? Sykkiikö sydämesi liikunnalle kannustavassa ilmapiirissä? Vaasan Telinetaiturit etsii lisää lasten liikuttajia kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme työtä harraste- ja motivaatioryhmien valmentajina tuntiluonteisesti tai osapäiväisesti. Myös kilpapuolelle valmentajat ovat tervetulleita.

 

Hakijoilta edellytämme seuraavaa:
• Olet yli 18v.
• Omaat hyvät ryhmänhallintataidot
• Tulet hyvin toimeen lasten kanssa
• Olet kiinnostunut lasten liikunnan ohjaamisesta ja lapsista yksilöinä
• Haluat kehittyä ohjaajana ja olet valmis käymään koulutuksissa
• Olet motivoitunut sekä valmis ottamaan vastuuta
• Sitoudut seuramme kannustamisen periaatteisiin: Kannusta, Kehu, Kehity! VTT – Voimistelee telineillä tsempaten

 

Työstäsi maksetaan palkkaa. Tarjoamme myös ilmaisia koulutuksia. Tukenasi on sinulle räätälöity valmentajan polku sekä lajin työryhmä. Harrastevalmentajan tehtävistä on mahdollisuus edetä myös harrastepuolen vastaavaksi. Valmentajille tarjotaan pohja tuntisuunnitelmien tekoon sekä opastusta suunnitelmien avuksi. Valmennettavia on aina pienistä taaperoista ihan aikuisiin asti.

 

Vaasan Telinetaitureissa on monenlaisia lasten liikuntaryhmiä, kuten naisten ja miesten telinevoimisteluryhmiä, teamgym-, freegym, akrobatia- sekä vanhempi-lapsiryhmiä. Monet harrasteryhmämme harjoittelevat Volttihallilla sekä Silverialla, mutta tuntejamme on myös monilla kouluilla. Työssäsi pystyt kehittämään valmennustaitoasi, vaikuttamaan lasten liikunnalliseen kasvuun ja sytyttämään kipinän urheilulliseen elämäntapaan monelle pienelle liikkujalle. Seurana olemme kaksikielinen, avoin, luotettava ja meillä voit kiinnostuksesi mukaan kehittyä valmentajana ja oppia paljon uutta.

 

Otathan pikaisesti yhteyttä:
NTV-päävalmentaja: Sanna Suomenmäki kilpavastaava(at)vttry.com
Harrastevastaava: Annette Arpiainen-Nybond, harrastevastaava(at)vttry.com

 


Haemme seuraamme naisten telinevoimistelun päätoimista valmentajaa äitiysloman ajaksi!

Työtehtäviin kuuluu tavoitteellisesti harjoittelevien maajoukkue- ja kilpalinjan voimistelijoiden valmennus, osallistuminen kilpailuihin ja leireille sekä seuran sisäiset hallinnolliset tehtävät yhteistyössä muiden valmentajien sekä seuran johdon kanssa.

Työ alkaa toukokuussa tai silloin, kun sopiva henkilö löytyy. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin sekä viikonloppuihin.

 

Katsomme eduksi:
-Joustavuuden ja halun oppia uutta
-Aiemman lajin valmennustaustan
-Naisten telinevoimistelun tuomarikortin
-Lajiin liittyvän koulutustaustan

Oletko etsimämme henkilö?


Ota yhteyttä puheenjohtajaamme Timo Kankaanpäähän sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@vttry.com tai puhelimitse numeroon +358503032483.