Ajankohtaista

05.12.
2022

Kevätkauden ilmoittautuminen

Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika siirtää katseet kohti uutta vuotta sekä alkavaa kevätkautta. Kevätkausi polkaistaan käyntiin viikolla 2, eli ensimmäiset harjoitukset ovat 9.1. alkavalla viikolla. Kausi päättyy perinteiseen kevätjuhlaan Variskalla sunnuntaina 7.5. Keväällä ryhmillä lomaa on hiihtolomaviikolla 9, tällöin ei siis ole harjoituksia!

 

Ryhmiin ilmoittautuminen kevätkaudelle aukeaa:

 - nykyisille jäsenille maanantaina 12.12.2022 klo 12.00

 - uusille jäsenille torstaina 15.12.2022 klo 12.00!

 

Voimisteluryhmämme

Meiltä löytyy monenlaista ryhmää ja tarjontaa lähes vauvasta vaariin! Kurkkaa alta, mikä voisi olla sinulle tai jumpparillesi oikea ryhmätyyppi. Otsikot ovat linkkejä ja pääset klikkamalla lukemaan ryhmätyyppistä lisää sekä kurkkaamaan ryhmien harjoitusajat ja -paikat! Mikäli jokin asia askarruttaa, ole rohkeasti yhteydessä jasenasiat(at)vttry.com tai soita meille! lmoittautuminen ryhmiin tapahtuu myClubissa, sähköpostitse tai puhelimitse emme ota ilmoittautumisia vastaan!  Luethan ohjeet ilmoittautumiseen sekä tiedot kausimaksuista ja peruutusehdoista.

 

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät jaetaan kahteen tasoon, alkeisiin ja alkeis-jatkoryhmiin. Alkeisiin voi ilmoittautua kuka tahansa, alkeis-jatko-ryhmissä on hyvä, että löytyy harrastustaustaa muista lajeista, voimistelukokemus ei ole silti missään nimessä pakollista! Harrasteryhmiä on aina lapsista aikuisiin saakka.

 

Vanhempi-lapsi-ryhmät

Vanhempi-lapsi -jumppa on tarkoitettu perheen pienimmille temppuilijoille. Jokainen pikkujumppari tulee tunnille oman vanhemman, kummin tai vaikka isovanhemman kanssa. Aikuinen on aktiivisesti mukana tunnilla auttaen, opastaen, kannustaen ja kehuen lasta, tukien ja innostaen lapsen kehitystä liikunnan parissa. Vanhempi-lapsi -jumpassa leikitään, temppuillaan ja opetellaan liikunnan perustaitoja lapsen taitotaso ja ikä huomioiden.

 

FreeGym-ryhmät

FreeGym yhdistää voimistelun ja parkourin, se sopii vauhdikkaille hurjapäille. Ryhmät ovat saavuttaneet suuren suosion etenkin poikien keskuudessa.

 

Motivaatioryhmät

Motivaatioryhmät ovat kaikille avoimia voimisteluryhmiä, jotka harjoittelevat kahtena päivänä viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Motivaatioryhmä sopii hyvin esimerkiksi toisen lajin oheisharjoitukseksi  tai kilparyhmään siirtymisestä haaveilevalle. Voimistelun perustaidot ja hyvä kehonhallinta ovat eduksi monessa lajissa! Motivaatioryhmien voimistelijat voivat osallistua seuran omiin harrastekisoihin.

 

Taitoryhmät

Taitoryhmät toimivat ponnistuslautana kohti kilparyhmää ja ne voikin nähdä eräänlaisina esikilparyhminä. Taitoryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan. Ryhmään osallistuvan lapsen täytyy olla motivoitunut lajin liikkeiden huolelliseen harjoitteluun ja perheen sitoutua harjoituksissa käymiseen.

 

Mikäli vielä tuntuu liian aikaiselta sitoutua mukaan seuratoimintaan, järjestämme myös vapaamuotoisempaa temppuilua! Perheen pienimmille on tarjolla JumppaHumppaa maanantaisin ja perjantaisin. Kouluikäisille ja miksei pienemmillekin taitureille järjestämme temppuradan lauantaisin klo 10-12!

kiiwit kesa2020
Takaisin